05-24-2022 05:32 AM
Bugünlerde bu mobil özelliğin işe yaraması için mücadele ediyorum. Mobil ekrandaki listeleri optimize etmek için ebay'in sağladığı satır kılavuzlarını az önce takip ettim.
Önceki yazılardan okuduğum kadarıyla, aşağıdaki örnekte olduğu gibi ilgili 'div' içine sadece düz metin ekliyorum:
< div vocab = " http://schema.org/ " typeof = " Ürün " >
< yayılma özelliği = " açıklama " >
Bu paragraf, mobil öğe açıklamasında görüntülenecek yaklaşık 800 karakterlik metin içerir.
Ve bu paragraftaki metin bu cümle aracılığıyla 250 karakter içeriyor, bu da bizim
sizin tarafınızdan herhangi bir işlem yapılmadan görüntülenecektir. Bir paragrafı bu HTML kesmeleriyle etiketlediğinizde,
içerik, öğenize bakan müşterilere gösterilecektir. Bu, müşterinin
tam açıklamaya tıklamak zorunda kalmadan görüntülemek istediğiniz önemli bilgileri.
Tam açıklamanız 800 karakter veya daha azsa ve temel HTML kullanıyorsa, tüm açıklamayı görüntüleriz.
sizin adınıza herhangi bir işlem yapmadan açıklama - bu nedenle en iyi uygulama, onu 800 karakter içinde tutmaktır.
Uzun bir açıklamanız varsa bu seçeneği kullanarak alıcılarınızın işini kolaylaştırın.
</ yayılma >
</ div >
2022'de bu özelliğin hala çalışıp çalışmayacağını bilen var mı ve seçilen açıklamanın görünmesine izin vermek için en iyi uygulamaları paylaşabilir misiniz?
Ortaya çıkması ne kadar sürer bilen var mı?
Yardım için teşekkürler