cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

ebay mağazama doğru ürünleri nasıl bulurum ve mağazamı nasıl daha iyi hale getire bilirimç.

ebay mağazam ile cj dropshippingi bağladım ama cj den ebay mağazama ürün listeleyemeyorum hata veriyor.

Message 1 of 9
latest reply
8 REPLIES 8

ebay mağazama doğru ürünleri nasıl bulurum ve mağazamı nasıl daha iyi hale getire bilirimç.

I made out drop shipping.

Message 2 of 9
latest reply

Well yes, that may be true in Turkey.

Message 3 of 9
latest reply

Sorunuzu İngilizce'ye çevirdim, umarım birisi sorunuzu yanıtlayabilir. Damla nakliye hakkında hiçbir şey bilmiyorum.

Message 4 of 9
latest reply

Not a good idea to dropship.

klhmdg  •  Volunteer Community Mentor
Message 5 of 9
latest reply

This is ModernMagazam's question...maybe you can help him...I dont' know anything about dropshipping.  Below is his question (translated Turkish to English).

I connected cjdropshipping with my ebay store, but I cannot list products from cj to my ebay store, it gives an error.

Message 6 of 9
latest reply

Perhaps the OP didn't realize that every other post here is in English.

Now that you were nice enough to translate it, it still makes no sense.

I would love to help the OP but  I have no idea what his/her issue is.

Highway Patrol - Junior Brown
Message 7 of 9
latest reply

Thanks for the translation.  I thought they were advertising a product to remove dog pee from carpet.

Message 8 of 9
latest reply

They are trying to connect their eBay account and CJ.  They should ask for help from tech support at CJ.

KrazzyKats  •  Volunteer Community Member  •  Buyer/Seller since 1998

Message 9 of 9
latest reply