eBay
  • Daily Deals
  • Gift Cards
  • Sell
  • Help & Contact
  • Shop Deals

eBay Community

THE ANSWER CENTER

The Answer Center is your place to ask fellow eBay Community members questions about buying and selling on eBay, and for you to share your best information, tips, and insights to help other members get answers to their own questions.

View All Questions

Choose a topic to view

Marketing Image for Answer Center Section

GROUPS

Groups is a great place to connect with other community members who share similar interests. Give support, share information, and connect with fellow members. Create or join a Group today!

CHOOSE A GROUP TO VIEW

Marketing image for Groups Section

Announcements

The latest news and updates affecting eBay buyers and sellers

Marketing Image for Announcements Section
Go Now

EBAY COMMUNITY POLICIES

Our policies are designed to create a safe and fair environment for all eBay members. Learning what’s allowed can help you avoid unintentionally breaking the rules and helps everyone in working with reliable, trustworthy members.

Marketing image for eBay Community Policies Section
Go Now
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

My Profile

Welcome!
PEOPLE YOU FOLLOW

Connect with Fellow eBay Community Members!
Register or Sign In Today!

Community Member
Input data is invalid. HELP! Input data for tag is invalid or missing.
Posts: 3
Registered: ‎07-26-2012

I am currently reivsing my listings with new images in accordance with eBay's upcoming policy.  Every time I edit an item and synchronize, it throws the above error.  But if I then clear pending revisions and then edit again, I don't get an error the second time.

 

The problem is I can't edit and resync every item TWICE it would take months.  I need a blanket fix for this issue.  I'm not modifying *any* shipping data so there's no reason it should be throwing this error at all.  It's obviously incorrectly adding something on the first edit, then deleting it.  But what??

 

Other Answers: 1
Community Member
Posts: 3
Registered: ‎07-26-2012
Answered
in reply to jazzepi

Just a follow-up: This seems to only happen if I edit and sync multiple items at a time, like 5 or more.  If I do it one at a time it doesn't throw the error.  I have literally edited 10 items, had 5 throw the error, clear the error on all 5, re-edit those 5, had it throw the same error AGAIN on 1 item, clear it, re-edit, and it goes through.  This seems to be an application bug not actual errors.